Tuesday, November 3, 2009

Facebook

Aku bangun awal pagi tadi. Semata-mata untuk study. Tak ku tahu berkat doa siapa, mungkin ikhlas dari dalam hati, aku akhirnya study. Satu perkara yang sememangnya tidak serasi dengan aku.

Tapi aku tidak terus study. Macam biasa, mukadimah study dimulakan dengan facebook, dan PES. Fifa telah aku buang jauh-jauh. Sebagai lelaki, aku terpaksa mengaku yang Fifa adalah perempuan pertama aku dahulunya, tapi dengan kehadiran PES10 sekarang ni, fifa tidak lagi menarik perhatian aku. PES10 jauh lebih menggoda. Bye-bye FIFA~

Lepas PES, aku facebook. Semalam aku men facebook smpai pagi. Jadi pagi tadi aku bangun, still takde ape ape update. So, aku mencari something untuk diupdate. Fikir punye fikir, aku try untuk update profile aku.

Update tu, update ni..then smpai la kat STATUS. Boring dengan status single,..Tak stylo. Tak macho. Ahh..tapi status ini penting untuk seorang playboy. Aku mencari-cari jenis status lain, tengok ada 1 menarik perhatian. It's complicated.



eyemeroll90

STATUS : It's complicated



Tak sampai 2 3 minit, dapat satu komen. "KOYA~"

Then masuk lagi 2 3 komen. Haish. Tak boleh jadi. Sume komen tentang aku punya status. Pening plak aku baca. So, aku tukar balik. Kembali asal, single. Tapi aku lupa. Lupa nak remove log aku. Ada jugak keluar, eyemeroll status changed from it's complicated to single.

Tak pasal-pasal jadi isu lagi. Datang pulak orang lain komen. Bile dieorang komen. Tak main komen halus. Tak main komen sempoi. Komen dieorang bercerita. Bercerita tentang aku. Orang Parsi cakap gosip. Ahh..Lagi pening aku.

Nak menyenangkan cerita, aku klik remove. Hilang semua skali. Heh, baru kosong. Takde orang komen.



Pentingkah status anda di facebook?


Ya, mungkin penting. Tapi status aku di FB tidak bersifat serius. Kalau tak faham, tolong buat-buat faham. Nak komen? Silakan. Tapi jangan reka short stories. Kerana tiada pembaca buku cerita di facebook aku.

Kalau aku tangkap korang buat lagi....



Akibatnya..........




Amek ko..rasakan!!


7 comments:

macha_sezs said...

hahaha

kejang kucen tu doww

hahaha

eyemeroll said...

oh..tak apa..
tu baru sikit...

~terataibungaindah~ said...

saje jalan2~

haha.. rasa nak gelak bace ntry ni.. hee

+ sian gile kucing tu..huhu

eyemeroll said...

ala..
tu la..
sape suh die degil sngt...

eik`S noName said...

eh bkn kew dah berpunye????

eyemeroll said...
This comment has been removed by the author.
eyemeroll said...

sape punya sape?hehe