Thursday, May 6, 2010

Dinding Facebook Yang Bewarna Warni

Seminggu lepas.

Wall facebook penuh dengan kata-kata semangat. Tak kurang jugak dengan luahan tak puas hati dengan jadual exam. Macam-macam jenis status. Semuanya berkaitan dengan "student life".

Tu masa study week, dan jugak exam week. Masuk akal lah.


Sekarang.

Ada la jugak yang dengan status agak celaka bagi aku seperti memperagakan cuti masing-masing. Yang lain standard lah..

Tapi, ada satu yang aku perasan. Tetiba ramai yang dengan status tak puas hati, cari gaduh dan yang sama waktu dengan nya. Apekejadah nya ni?

Musim mengawan aku boleh terima lagi. Tapi musim bergaduh? Hurm..

3 comments:

Ries Lee said...

rilek2..haha

Aiman IX said...

wah tak sangka skang ni memang betul2 musim bergaduh. budak2 pompuan kelas aku pun sibuk nak bergaduh time2 exam ni. waktu kelas rilek je nampak, waktu exam ni masing2 tiba2 berpuak. post kat fb segala macam maki. budak2 laki jugak yang rilek. takde gaduh2. haha

eyemeroll said...

@ries lee - macamana nak kasi dieorang rilek r? hahaa

@aiman - fuh. tak sangka ko jenguk lagi blog ni..hehe...

aku pun tak faham. pompuan jugak yang lebey2..

laki takde main post2 kat fb..dieorang main redah je..tak puas hati dieorang tumbuk terus..haha